Finepart | General | Utvecklingsingenjör sökes

Utvecklingsingenjör sökes

Vill du bli en nyckelspelare i vårt framtida utvecklingarbete och bli specialist på vattenskärningsteknik och högteknologiska verktygsmaskiner? I vårt växande bolag utvecklar och säljer vi internationellt ledande teknik och vi kan lova ett omväxlande arbete med tekniska utvecklingsprojekt från hela världen med möjlighet att forma sin egen arbetsroll. 

Om dig:

Som person drivs du av nyfikenhet med intresse för teknik och människor. Du är en resultatinriktad och prestigelös lagspelare, som trivs med en mix av teamwork och självständiga uppgifter.

För ditt arbete behövs  en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsexamen inriktad mot Automatiserings- eller Maskinteknik och eventuellt några års erfarenhet från tillverkningsindustrin. Det är en fördel om du är praktiskt lagd med intresse för att bygga och utveckla utrustning och köra våra maskiner.

I ditt arbete behöver du ha följande kunskaper och färdigheter:

  • Grundläggande kunskaper i mekanisk konstruktion
  • CAD i 3D-miljö, förmåga att hantera och upprätta tillverkningsritningar och teknisk dokumentation (Vi använder Autodesk Inventor)
  • Grundläggande programmering (gärna C#, .NET och PLC-programmering)
  • Projektledning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
  • Intresse och möjlighet till resor
  • Körkort och helst egen bil

Om oss:

Finepart Sweden AB är ett växande företag med positiv entreprenörsanda och ett sammansvetsat team. Tillsammans gläds vi åt att utveckla och sälja en unik världsledande produkt på en global marknad. Vår produkt är en vattenskärningsmaskin för finmekanik med imponerande förmåga att skära delar med precision på hundradels millimeter. Utöver vår huvudprodukt utvecklar vi fortlöpande tillbehör som ökar kundnyttan. I vår spännande vardag hjälper vi kunder med förutsättningar att utveckla sina nya produkter i så gott som alla typer av tillverkning från ”Luxury Goods” i Schweiz, till Medical Device och Big-Tech bolagen i Silicon Valley.

Välkommen med din ansökan att bli en del av vårt team!

 

Skicka din ansökan till: career@finepart.com senast den 15/6 2022. Rekrytering av denna tjänst görs i samarbete med Academic works 

 

Frågor om tjänsten kan ställas till vår CTO Christian Öjmertz, christian.ojmertz@finepart.com, tel. 070-6763355.